J. Roggeveenweg 11A
5928 LS Venlo
077-4773000 info@aisb.nl
Vandaag geopend:
08:00-17:00 uur

Installaties en systemen

Wij zijn dealer van de meest vooraanstaande merken: Vialle, Prins, Teleflex, Eurogas, Vogels, BRC en Impco die garant staan voor hoge kwaliteit gasinstallaties. Bovendien krijgt u altijd 2 jaar of 100.000 km garantie op de installatie.

Voor de meeste automerken en types hebben wij standaard autogas systemen, echter mocht er geen standaard systeem leverbaar zijn, kunt u bij ons terecht voor maatwerk autogas systemen. Dus ook bijvoorbeeld voor uw old-timer of camper. Ook voor onderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres. Verder ontwikkelen wij LPG installaties voor bijvoorbeeld Audi, BMW, Ford, Jaguar, Mercedes, Opel, Renault, Volkswagen en Volvo. Deze systemen worden vervolgens bij TNO of TUV getest en gekeurd.

Wij beschikken over een eigen uitleen-wagenpark, deze auto's worden tijdens de inbouw, aan u ter beschikking gesteld in binnen- en buitenland. Vraag nu een offerte aan of neem contact met ons op.

Voor elke ruimte een tank

Ringtank

Deze tank wordt geplaatst op de plek van het reservewiel. Dit bespaart u ruimte in de kofferbak, echter de tankinhoud is iets kleiner dan die van de cylindertank, waardoor u vaker moet tanken. Natuurlijk behoudt u langs de gastank ook uw huidige benzinetank zodat u nooit zonder brandstof hoeft te zitten.

Ringtank schema boven
Ringtank schema zij

Cylindertank

Deze tank wordt geplaatst in de kofferruimte, hiermee behoudt u het reservewiel. Tevens is de tankinhoud iets groter dan bij de ringtank, zodat u minder vaak hoeft te tanken. Er is dan wel sprake van afname in de koffer-ruimte.

Cylindertank boven
Cylindertank zij
Cylindertank boven (klein)
Cylindertank zij (klein)

Al een keuze kunnen maken uit uw type autogastank? Vraag dan snel een offerte aan!