J. Roggeveenweg 11A
5928 LS Venlo
077-4773000 info@aisb.nl
Vandaag geopend:
08:00-17:00 uur

VSI-di Installaties

VSI-di staat voor Vapour Sequential Injection - Direct Injection en is een type gasinstallatie speciaal bedoeld voor motoren met een direct injectie systeem. Met het VSI-di systeem is het mogelijk om met de laatste type direct injectie motoren te rijden op LPG, zonder dat u verschil merkt met rijden op benzine.

Het VSI-di systeem is volledig geintegreerd door middel van een "master-slave" methode; met de ECU van het voertuig maakt het (E)OBD mogelijk, daarom is injector-simulatie niet nodig. De hoofdcomponenten van de VSI-di gasinstallatie zijn allemaal van OEM kwaliteit en speciaal ontworpen voor LPG applicaties. Alle componenten voldoen aan de strengste eisen en certificaten.

De ontwikkelde diagnose software is uniek en maakt het mogelijk het VSI-di systeem nauwkeurig af te stellen voor optimale prestaties en emissie reductie. Voor het plaatsen van een tank zijn verschillende opties mogelijk. Wij bouwen deze autogasinstallaties met zorg voor u in. Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto en vraag gerust een offerte aan.