J. Roggeveenweg 11A
5928 LS Venlo
077-4773000 info@aisb.nl
Vandaag geopend:
08:00-17:00 uur

VSI-di Installaties

VSI-di staat voor Vapour Sequential Injection - Direct Injection en is een type gasinstallatie speciaal bedoeld voor motoren met een direct injectie systeem. Met het VSI-di systeem is het mogelijk om met de laatste type direct injectie motoren te rijden op LPG, zonder dat u verschil merkt met rijden op benzine.

Het VSI-di systeem is volledig geintegreerd door middel van een "master-slave" methode; met de ECU van het voertuig maakt het (E)OBD mogelijk, daarom is injector-simulatie niet nodig. De hoofdcomponenten van de VSI-di gasinstallatie zijn allemaal van OEM kwaliteit en speciaal ontworpen voor LPG applicaties. Alle componenten voldoen aan de strengste eisen en certificaten.

De ontwikkelde diagnose software is uniek en maakt het mogelijk het VSI-di systeem nauwkeurig af te stellen voor optimale prestaties en emissie reductie. Voor het plaatsen van een tank zijn verschillende opties mogelijk. Wij bouwen deze autogasinstallaties met zorg voor u in. Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto en vraag gerust een offerte aan.

VSI-3 DI - Het revolutionaire LPG-systeem "Introducing the revolutionary VSI-3 DI LPG system". VSI-3 DI: het revolutionaire LPG-systeem voor auto's met DI (directe injectie) benzinemotor.

Het nieuwste VSI-DI systeem is uniek en toekomstbestendig, geschikt voor een breed scala aan voertuigen met een directe injectie motor (DI en DI+MPI) en voldoet aan de laatste emissiestandaarden (WLTP, Euro 6D) en certificaten zoals R115.

Het systeem is van hoge kwaliteit, efficient, levert een hoge prestatie en garandeert een plezierige rijervaring, net als de benzineauto. Door te rijden op LPG of wel Autogas spaart men op brandstofkosten wel honderden euro's per jaar en spaart men het milieu door minder 21% CO2- en tot wel 95% fijnstofuitstoot. Het systeem is nu wereldwijd beschikbaar bij de officiële Prins inbouwstations.

prins.jpeg


Jeroen Visscher, Technical Director Prins: “We zijn echt trots om onze nieuwste ontwikkeling te introduceren; het unieke en revolutionaire VSI-3 DI LPG-systeem geschikt voor voertuigen met een benzinemotor waar de brandstof direct in de motor wordt gespoten (DI – directe injectie). De Prins AFC-3.0 DI computer, het hart van het systeem, zorgt voor stabiliteit, veiligheid en een efficiënte werking. De Prins eVP-500 zorgt voor een optimale aanvoer van LPG onder alle rijcondities bij auto’s tot wel 500pk. De Keihin LPG-injectoren zijn bekend vanwege de precisie, levensduur en snelheid. Samen met ons wereldwijde netwerk zijn we klaar voor de toekomst.”

Het systeem is ook uitgerust met een Prins brandstofschakelaar, een Prins filter, een LPG tank op de plaats van het reservewiel en het vulpunt naast het benzinevulpunt achter het klepje. Omdat het voertuig een gastank en een benzinetank heeft, kan men ruim 1.000 km rijden zonder opnieuw te hoeven tanken. LPG is wereldwijd de meest verkochte alternatieve brandstof en is verkrijgbaar bij een groot aantal tankstations in binnen-en buitenland.