J. Roggeveenweg 11A
5928 LS Venlo
077-4773000 info@aisb.nl
Vandaag gesloten

VSI Installaties

VSI staat voor Vapour Sequential Injection wat "dampgasvormige tijdgestuurde injectie" betekend. Het VSI systeem is een geavanceerd LPG systeem, en is als merknaam geregistreerd door producent Prins Autogassystemen in Eindhoven.

Het principe werkt als de meest voorkomende systemen met het verdampen, waarna LPG-instroming plaatsvindt door electrisch gestuurde inspuit-nippels. Met deze technologie is er een nieuwe tijd aangebroken op het gebied van alternatieve brandstofsystemen.

De VSI installatie werkt volledig geïntegreerd met het benzine management systeem, waardoor de EOBD niet wordt beïnvloed. Door net als op benzine per cilinder de LPG te injecteren is er geen merkbaar verschil meer tussen het rijden op benzine of Autogas. Het systeem is zo ontworpen dat deze geschikt is voor 3, 4 ,5 ,6, 8 en 10 cilinder motoren. In combinatie met de unieke software kunnen er optimale rijeigenschappen bereikt worden.

VSI installatie

Wij bouwen deze autogasinstallaties met zorg voor u in. Informeer naar de mogelijkheden voor uw auto en vraag gerust een offerte aan.