J. Roggeveenweg 11A
5928 LS Venlo
077-4773000 info@aisb.nl
Vandaag geopend:
08:00-17:00 uur

Vialle Autogas Systems wint INPRO Award 2019 voor het nieuwe DirectBlue system op GasShow

Warschau, 19 maart 2019. Vialle Autogas Systems heeft op de GasShow in Polen de INPRO Award gewonnen voor haar nieuwste autogassysteem DirectBlue. Vialle introduceert hiermee een unieke technologie die het autogas in vloeibare fase rechtstreeks in de cilinders injecteert, zonder het motormanagement te hoeven wijzigen. Daarom worden uitstekende rijeigenschappen behouden zonder concessies aan de motorprestaties.

Het DirectBlue-systeem is speciaal ontwikkeld voor benzinemotoren met directe injectie. Vialle is het eerste bedrijf dat erin is geslaagd een betrouwbare technologie te ontwikkelen die het autogas in vloeibare fase rechtstreeks in de cilinders injecteert, vergelijkbaar met benzine. Het hart van het DirectBlue-systeem is de gepatenteerde FSU4 ("Fuel Selector Unit") die een soepele schakeling tussen benzine en LPG mogelijk maakt.

De FSU4, die de geselecteerde brandstof naar de originele benzine-injectoren stuurt, functioneert uitsluitend hydraulisch, bestuurd door sensoren, zonder dat een ECU of computer nodig is.

Dit is uniek, omdat we helemaal niet ingrijpen in het motorbeheersysteem van de auto. We hoeven geen concessies te doen, waardoor we de originele motorprestaties kunnen garanderen en daarmee een zorgeloze rijervaring.

• Geschikt voor alle Direct Injectie-benzinemotoren
• Perfecte rijeigenschappen en hoge prestaties
• Snelle conversie, geen kalibratie nodig en onderhoudsvrij
• Ongevoelig voor weersomstandigheden of autogascomposities
• 5 jaar systeemgarantie

www.vialle.nl/directblue

Terug naar overzicht
Vialla INPRO Award 2019.Vialla DirectBlue system